روستای جشنیان بوانات اطلاعات گردشگری

آدرس روستا جشنیان فارس

آبادی جشنیان در شهرستان بوانات و بخش مرکزی و دهستان باغستان استان فارس واقع میباشد.

اطلاعات گردشگری جمعیتی و خدماتی روستا

وضع طبیعی روستای جشنیان دهستان باغستان بصورت دشتی می‌باشد. و راه زمینی این روستا بصورت جاده آسفالته می‌باشد.

این روستا براساس سرشماری مرکز آمار ایران سال ۱۳۹۰ دارای جمعیت کل ۶۹۵ و جمعیت مرد ۳۵۰ و جمعیت زن ۳۴۵ می‌باشد. تعداد خانوار این روستا ۲۱۹ خانوار و دارای تعداد واحد مسکونی ۲۱۲ می‌باشد.
جلوی هر یک موارد باید دارد یا ندارد باشد: این روستا زمین ورزشی ندارد، سالن ورزشی ندارد، مسجد دارد، امام زاده ندارد، شبکه سراسری برق دارد، موتور برق دیزلی ندارد، انرژی نو (خورشیدی ، بادی و…) ندارد، گاز لوله کشی دارد، آب لوله کشی دارد.

این روستا حمام عمومی ندارد، دسترسی عمومی به اینترنت دارد، دسترسی به وسیله نقلیه عمومی دارد. و این روستا بقالی دارد، نانوایی ندارد.

توجه: اطلاعات آبادی های ۳ خانوار و کمتر به منظور حفظ محرمانگی با علامت * مشخص شده است. آبادی های که با عبارت NULL  یا کد صفر ۰ مشخص شده ،فاقد اطلاعات جمعیتی  و خالی از سکنه است و فقط حاوی اطلاعات امکانات و تسهیلات میباشد.

اگر از این روستا عکس یا اطلاعات گردشگردی دارید در قسمت پایین همین پست ارسال کنید.

منبع:مرکز آمار

2 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

سلام
من در ۱۷ آبان سال ۱۳۶۱ به عنوان اولین معلم دوره راهنمایی فقط با یک لیست از دانش آموزان متقاضی دوره راهنمایی و بدون هیچ امکانات وحتی فضای آموزشی قدم به این روستا گذاشتم به همت مدیر دبستان روستا، مرحوم اسماعیل قاسمی یک اطاق انباری پر از ترک و ناامن را تبدیل به کلاس، اول راهنمایی نموده و با دعوت از بچه های متقاضی که لیست ۲۳ نفره ای بودند حدود ۲۰ نفر از بچه های آمدند و کار تدریس را بر روی نیمکت‌های مازاد آن مدرسه ویک تخته سیاه زوار در رفته آغاز کردم مردم خوب ومهربان آن دیار و تلاش‌های مستمر من که علاوه بر مدرسه در مسجد و مزرعه و شب نشینی ها ومراسمات کنار آنها بودم و ۲ سال تمام وقت در خدمت آن مردم، خاطرات خوبی را برلی من رقم زد که هنوز با آن دوستان در ارتباط هستم
ابرکوه، سید حسام هدایتی

از تهران یه گروه از دختر وپسر که باستان شناس بودن اومدن جشنون کنار یه تپه که وسط باغات انگور بود شروع کردن به کند و کاو. گوشه یه قلعه پیدا کردن ما رفتیم دیدیم خیلی با حال بود ،گفتن مربوط به ۸هزار سال قبل بوده یعنی از تخت جمشید قدمتش بیشتر بوده بعد دوباره خاک ریختن روش که خراب نشه گفتن باید بریم برای ادامه تحقیقات حالا چه علم باحالی هست که مستقیم رفتن اونجا کنار تپه و درست پیداش کردم نمی‌دونم این ماجرا برای بهار بود اگه اشتباه نکنم سال ۱۳۹۴